CMS Joomla absolut for begyndere

image001

Denne bog kan ikke længere købes. Bogen omhandler CMS Joomla ver. 2.5 som er forældet. En ny opdateret version vil blive lavet.

Beskrivelse

CMS Joomla for absolut begyndere er en guide til opbygning af hjemmesider i Content Management Systemet Joomla. Den tager udgangspunkt i nybegynderen til hjemmesider. Nybegynderen som ikke kender eller er stærk i CSS og HTML, men gerne vil lave en hjemmeside. Bogen tager dig i hånden og viser trin for trin hvordan du installerer CMS Joomla og hvordan du opretter sider, menuer og alle grundlæggende funktioner er beskrevet med en øvelse til hver, så du som ny, kan afprøve det og selv efterfølgende bygge en grundlæggende hjemmeside. Bogens helt basiske målsætning er lavet for at holde indholdet så simpelt så muligt. Det er nemlig ikke svært at finde kompleksitet indenfor CMS Joomla. Derfor er bogen skrevet med udgangspunkt i CMS Joomlas egne komponenter og Moduler hvor muligt

ISBN: 9788740492316

Om projektet

Jeg følte der manglede en bog som slag i slag førte mig igennem CMS Joomla, da jeg i sin tid fik vækket min interesse for det. For at råde bod på det, hvor jeg nu er blevet rigtig stærk i systemet. Skrev jeg denne start guide.

Tilbage til Bøger

UA-17229581-4